Nieuws

Hart voor de Achterhoek, helaas geen VIOS-Eefde

Webmaster VIOS-Eefde : 6 september, 2019 11:39 pm : Nieuws

VIOS-Eefde doet normaal altijd mee aan de actie ‘Hart voor de Achterhoek’ van de Rabobank. Helaas is er dit jaar iets misgegaan met onze aanmelding voor de Rabobank actie. Dit is de reden dat wij wel op de folders genoemd worden (die al gedrukt waren), maar dat u niet op VIOS-Eefde kunt stemmen.

Er is geen reactiemogelijkheid

Schema Oud Papier Actie (OPA) 2019-2020

Webmaster VIOS-Eefde : 2 september, 2019 11:49 pm : Agenda, Nieuws

Beste leden,

Het schema voor de oud papier actie van komend seizoen is bekend. Je kunt het schema hier bekijken. Om om een beetje inzichtelijk te hebben zijn de 3 routes die binnen ons dorp worden gereden bij de inzameling hier te bekijken.

Voor iedereen die nog geen veiligheidsinstructie heeft gehad volgt binnenkort een uitnodiging waar en wanneer zij deze alsnog kunnen volgen.

Voor iedereen die de instructie al wel heeft gevolgd, maar e.e.a. nog even terug wil lezen is deze hier te downloaden.

Er is geen reactiemogelijkheid

VIOS-Eefde 2018-2019: Een geslaagd seizoen!

Webmaster VIOS-Eefde : 5 juni, 2019 9:14 pm : Nieuws

Bij VIOS-Eefde is er in het seizoen 2018-2019 weer een hoop gebeurd. Zo werd het veertigjarig bestaan van de club dit jaar gevierd met diverse feestelijke activiteiten. De Join Volleybal Tour kwam bijvoorbeeld langs in Eefde, waar de Eefdese jeugd op een zonnige dag kennis kon komen maken met de volleybalsport.

Maar binnen de sportvereniging is met de diverse teams ook weer hard gestreden, soms voor het behoud van een plek in de huidige klasse, soms voor meer: die felbegeerde beker! In het geval van Jongens A en Heren 1 werd dit doel ook werkelijkheid. Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenstitel aan het einde van een mooi seizoen!

De wedstrijden zijn inmiddels afgelopen, maar de trainingsavonden worden nog volop benut. Tot en met 20 juni kan er daarom nog volop meegetraind worden in de verschillende teams. Heb jij altijd al eens willen volleyballen? En zou jij aankomend seizoen een van onze teams willen komen versterken? Stuur dan nu een mail naar technischecommissie@vios-eefde.nl en draai een aantal proeftrainingen mee om te kijken of het iets voor jou is.

Wij willen tot slot al onze vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet en hun steun! Wij gaan er met zijn allen aankomend jaar weer een vrolijk en sportief seizoen van maken. Met twee nieuwe ballenkarren van Coop Versluis Eefde rollen wij dit seizoen goed uit.

 

Er is geen reactiemogelijkheid

Nieuwe data veiligheidsinstructie oud papier actie!

Webmaster VIOS-Eefde : 3 februari, 2019 9:16 pm : Agenda, Nieuws

Beste leden,

Voor het inzamelen van oud papier achter de vrachtwagen zoals we dat nu doen (alleen leden van 18 jaar en ouder), is het verplicht een veiligheidsinstructie te volgen. Zonder het volgen van deze instructie mag je geen oud papier halen en moeten je teamgenoten voor je invallen. Voor iedereen die deze instructie nog niet heeft gevolgd zijn er in februari opnieuw twee avonden gepland waarop dit alsnog kan:

  • Woensdag 11 september
  • Woensdag 18 september
  • Woensdag 25 september

De instructie wordt verzorgd door Circulus Berkel en zal starten om 18:30 uur. De instructie wordt gegeven bij Circulus Berkel aan de Boggelderenk 3 in Zutphen en zal naar verwachting ca. 1,5 uur duren. Graag horen wij van jullie, uiterlijk op maandag 9 september aanstaande, wie er op welke avond aanwezig zal zijn zodat wij dit tijdig aan Circulus Berkel kunnen doorgeven. Dit kan door te mailen naar info@vios-eefde.nl.

Er is geen reactiemogelijkheid

Schema scheidsrechters, tellers en zaalwacht

Webmaster VIOS-Eefde : 17 januari, 2019 9:22 pm : Nieuws

De eerste thuisspeelzaterdag van 2019 staat voor de deur dus is het ook weer tijd voor ons nieuwe tel-, fluit- en zaalwachtschema.

Een belangrijke wijziging is dat – als er wedstrijden gespeeld worden – geen andere teams in de zaal mogen staan. Dit om te voorkomen dat het te druk wordt en dat teams en/of scheidsrechters hier last van hebben.

Een ander aandachtspunt is het publiek. Natuurlijk zijn wij erg blij met aanmoediging vanuit het publiek, maar we merken ook dat er soms te emotioneel gereageerd wordt. Voor zowel spelers als ook de – soms nog erg jonge – scheidsrechters is dit niet altijd prettig. Als zaalwacht willen we jullie vragen hier aandacht voor te hebben en als het nodig is de betreffende persoon hierop aan te spreken.

Voor wat betreft het tellen en het fluiten: check goed wanneer je aan de beurt bent en probeer, indien nodig, onderling te ruilen.

Schema scheidsrechters, tellers en zaalwacht eerste helft 2019/2020
Taken zaalwacht

Er is geen reactiemogelijkheid
« Pagina 1, 2»