Nieuws

Nieuwe data veiligheidsinstructie oud papier actie!

Webmaster VIOS-Eefde : 3 februari, 2019 9:16 pm : Agenda, Nieuws

Beste leden,

Voor het inzamelen van oud papier achter de vrachtwagen zoals we dat nu doen (alleen leden van 18 jaar en ouder), is het verplicht een veiligheidsinstructie te volgen. Zonder het volgen van deze instructie mag je geen oud papier halen en moeten je teamgenoten voor je invallen. Voor iedereen die deze instructie nog niet heeft gevolgd zijn er in februari opnieuw twee avonden gepland waarop dit alsnog kan:

  • Maandag 18 februari
  • Maandag 25 februari

De instructie wordt verzorgd door Circulus Berkel en zal starten om 19:00 uur. De instructie wordt gegeven bij Circulus Berkel aan de Boggelderenk 3 in Zutphen en zal naar verwachting ca. 1,5 uur duren. Graag horen wij van jullie, uiterlijk op maandag 11 februari aanstaande, wie er op welke avond aanwezig zal zijn zodat wij dit tijdig aan Circulus Berkel kunnen doorgeven. Dit kan door te mailen naar info@vios-eefde.nl.

Er is geen reactiemogelijkheid

Flessenactie bij COOP Versluis

Webmaster VIOS-Eefde : 17 januari, 2019 9:47 pm : Nieuws
Bij Coop Versluis Eefde zit volleybalvereniging VIOS-Eefde het eerste kwartaal van 2019 achter de donatieknop van de flessenautomaat. Lever tot en met 31 maart jouw statiegeldflessen in bij de Coop en steun VIOS-Eefde! Dan zorgen wij ervoor dat leden en ook niet-leden die bijdragen weer terugzien in diverse leuke activiteiten.
Er is geen reactiemogelijkheid

Schema scheidsrechters, tellers en zaalwacht

Webmaster VIOS-Eefde : 17 januari, 2019 9:22 pm : Nieuws

De eerste thuisspeelzaterdag van 2019 staat voor de deur dus is het ook weer tijd voor ons nieuwe tel-, fluit- en zaalwachtschema.
Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, wordt met ingang van dit jaar op iedere thuiswedstrijddag een team ingedeeld dat verantwoordelijk is voor de zaalwacht van die dag.

Een belangrijke wijziging is dat – als er wedstrijden gespeeld worden – geen andere teams in de zaal mogen staan. Dit om te voorkomen dat het te druk wordt en dat teams en/of scheidsrechters hier last van hebben.

Een ander aandachtspunt is het publiek. Natuurlijk zijn wij erg blij met aanmoediging vanuit het publiek, maar we merken ook dat er soms te emotioneel gereageerd wordt. Voor zowel spelers als ook de – soms nog erg jonge – scheidsrechters is dit niet altijd prettig. Als zaalwacht willen we jullie vragen hier aandacht voor te hebben en als het nodig is de betreffende persoon hierop aan te spreken.

Voor wat betreft het tellen en het fluiten: check goed wanneer je aan de beurt bent en probeer, indien nodig, onderling te ruilen.

Schema scheidsrechters, tellers en zaalwacht tweede helft 2018/2019
Taken zaalwacht

Er is geen reactiemogelijkheid

Schema oud papier actie 2018-2019

Webmaster VIOS-Eefde : 27 december, 2018 11:08 am : Nieuws

Beste leden,

Aanpassing rooster OPA

Er is door Circulus Berkel een alternatieve datum vastgesteld voor de inzameling van zaterdag 27 april (Koningsdag). De inzameling zal een week later plaats vinden, op zaterdag 4 mei 2019. Het schema is aangepast en hier te vinden.


Het schema voor de oud papier actie van komend seizoen is bekend. Je kunt het schema hier bekijken. Om om een beetje inzichtelijk te hebben zijn de 3 routes die binnen ons dorp worden gereden bij de inzameling hier te bekijken.

Voor iedereen die nog geen veiligheidsinstructie heeft gehad volgt binnenkort een uitnodiging waar en wanneer zij deze alsnog kunnen volgen.

Voor iedereen die de instructie al wel heeft gevolgd, maar e.e.a. nog even terug wil lezen is deze hier te downloaden.

Er is geen reactiemogelijkheid

Hart voor de Achterhoek, stem op VIOS-Eefde!

Webmaster VIOS-Eefde : 23 mei, 2018 8:43 pm : Nieuws

VIOS-Eefde doet mee aan de actie ‘Hart voor de Achterhoek’ van de Rabobank. Vanaf nu tot en met 6 juni kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost Achterhoek stemmen (www.clubkascampagne.nl/noa) op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard en daarvoor hebben wij uw hulp nodig.

Via ‘Hart voor de Achterhoek’ stelt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een bedrag van €400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hen bankieren. Leden van de bank mogen vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen, waarvan maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging. Op de website www.rabobank.nl/noa vindt u meer informatie over deze actie.

Bent u lid of kent u mensen die lid zijn van Rabobank? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw stem op onze vereniging uitbrengt. Vraag ook andere mensen die lid zin om op ons te stemmen! Iedere stem is geld waard. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer geld er verdiend wordt.

Let op! Een klant van de Rabobank is niet per definitie lid. Iedere klant van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek die 18 jaar of ouder is, kan lid worden van de bank. Alle leden die op 31 maart 2018 lid zijn van de bank hebben een persoonlijke stemcode per post ontvangen. Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap op www.rabobank.nl/noa.

Wij rekenen op jullie stem en steun!!

Er is geen reactiemogelijkheid
« Pagina 1, 2 »