Nieuws

Schema Oud Papier Actie (OPA) 2019-2020

Webmaster VIOS-Eefde : 2 september, 2019 11:49 pm : Agenda, Nieuws

Beste leden,

Het schema voor de oud papier actie van komend seizoen is bekend. Je kunt het schema hier bekijken. Om om een beetje inzichtelijk te hebben zijn de 3 routes die binnen ons dorp worden gereden bij de inzameling hier te bekijken.

Voor iedereen die nog geen veiligheidsinstructie heeft gehad volgt binnenkort een uitnodiging waar en wanneer zij deze alsnog kunnen volgen.

Voor iedereen die de instructie al wel heeft gevolgd, maar e.e.a. nog even terug wil lezen is deze hier te downloaden.

Er is geen reactiemogelijkheid

VIOS-Eefde 2018-2019: Een geslaagd seizoen!

Webmaster VIOS-Eefde : 5 juni, 2019 9:14 pm : Nieuws

Bij VIOS-Eefde is er in het seizoen 2018-2019 weer een hoop gebeurd. Zo werd het veertigjarig bestaan van de club dit jaar gevierd met diverse feestelijke activiteiten. De Join Volleybal Tour kwam bijvoorbeeld langs in Eefde, waar de Eefdese jeugd op een zonnige dag kennis kon komen maken met de volleybalsport.

Maar binnen de sportvereniging is met de diverse teams ook weer hard gestreden, soms voor het behoud van een plek in de huidige klasse, soms voor meer: die felbegeerde beker! In het geval van Jongens A en Heren 1 werd dit doel ook werkelijkheid. Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenstitel aan het einde van een mooi seizoen!

De wedstrijden zijn inmiddels afgelopen, maar de trainingsavonden worden nog volop benut. Tot en met 20 juni kan er daarom nog volop meegetraind worden in de verschillende teams. Heb jij altijd al eens willen volleyballen? En zou jij aankomend seizoen een van onze teams willen komen versterken? Stuur dan nu een mail naar technischecommissie@vios-eefde.nl en draai een aantal proeftrainingen mee om te kijken of het iets voor jou is.

Wij willen tot slot al onze vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet en hun steun! Wij gaan er met zijn allen aankomend jaar weer een vrolijk en sportief seizoen van maken. Met twee nieuwe ballenkarren van Coop Versluis Eefde rollen wij dit seizoen goed uit.

 

Er is geen reactiemogelijkheid

Schema scheidsrechters, tellers en zaalwacht

Webmaster VIOS-Eefde : 17 januari, 2019 9:22 pm : Nieuws

De eerste thuisspeelzaterdag van 2019 staat voor de deur dus is het ook weer tijd voor ons nieuwe tel-, fluit- en zaalwachtschema.

Een belangrijke wijziging is dat – als er wedstrijden gespeeld worden – geen andere teams in de zaal mogen staan. Dit om te voorkomen dat het te druk wordt en dat teams en/of scheidsrechters hier last van hebben.

Een ander aandachtspunt is het publiek. Natuurlijk zijn wij erg blij met aanmoediging vanuit het publiek, maar we merken ook dat er soms te emotioneel gereageerd wordt. Voor zowel spelers als ook de – soms nog erg jonge – scheidsrechters is dit niet altijd prettig. Als zaalwacht willen we jullie vragen hier aandacht voor te hebben en als het nodig is de betreffende persoon hierop aan te spreken.

Voor wat betreft het tellen en het fluiten: check goed wanneer je aan de beurt bent en probeer, indien nodig, onderling te ruilen.

Schema scheidsrechters, tellers en zaalwacht eerste helft 2019/2020
Taken zaalwacht

Er is geen reactiemogelijkheid

Invoeren Digitaal Wedstrijd Formulier

Webmaster VIOS-Eefde : 12 februari, 2017 1:42 pm : Algemene informatie, Nieuws

Beste leden, 

Het DWF maakt het tellen van een wedstrijd een stuk makkelijker. Geen papieren formulier meer, waardoor je geen fouten meer kunt maken.

Om een account aan te maken ga je naar www.nevobo.nl en klik je rechts bovenin op ‘Inloggen‘. Kies vervolgens voor ‘Registreren‘ onder ‘Heb je nog geen account?’. Maak hier een account aan en vul hierbij ook je Nevobo-relatiecode in. Deze code kun je vinden op de volgende plaatsen: 

  • Op de factuur die je 4 keer per jaar per email van VIOS ontvangt (het heet hier debiteurnummer);

  • Op je spelerspasje;

  • Op de ledenlijst in de blauwe map die op de bar in De Stuw ligt. 

Wanneer je een account hebt aangemaakt ben je klaar om te kunnen tellen. We hebben er voor gekozen voorlopig eerst gebruik te maken van het DWF via de versie ‘Resultaat invoeren’, waarover je via onderstaande link informatie kunt vinden. Een handleiding hebben we als bijlage toegevoegd. 

De eerste keer dat je ingedeeld bent om te tellen is het wellicht handig om er samen met een teamgenoot te gaan zitten, zodat je elkaar kan helpen. Er is ook iemand van de vereniging aanwezig om je te helpen bij vragen. 

Voordat het zover is kan je via onderstaande link alvast de nodige informatie bekijken en in een testomgeving kijken hoe het DWF werkt. 

Als er vragen zijn kan je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VIOS-Eefde

Er is geen reactiemogelijkheid
« Pagina 1 »