Nieuws

Nieuwsbrief mei 2020

Webmaster VIOS-Eefde : 2 mei, 2020 11:14 am : Nieuws

Eefde, 1 mei 2020

Beste VIOS-leden,

Het is voor ons allen een aparte en onzekere tijd. Hopelijk is iedereen gezond en kunnen we snel na 19 mei het gewone leven weer oppakken. Alle competities voor het huidige seizoen zijn beëindigd en Nevobo heeft de indelingen voor het komende seizoen al bekendgemaakt. Ook de nieuwe teamindelingen bij VIOS zijn grotendeels bekend (jeugd volgt volgende week), maar of er te zijner tijd weer (in de zaal) getraind mag worden, is nog even afwachten. Wij laten ons leiden door de adviezen van Nevobo en NOC*NSF.

Trainingen jeugd

Gelukkig is er ook goed nieuws: de jeugd t/m 18 jaar mag weer trainen. Obstakel is dat dit alleen buiten mag en uiteraard onder voorwaarden. We zijn hard aan het werk om dit allemaal voor elkaar te krijgen en proberen om vanaf 11 mei weer te starten. De jeugd krijgt hier nog informatie over. De trainers hebben er in ieder geval veel zin in!

De senioren/recreanten moeten helaas nog even wachten. Om de conditie een beetje op peil te houden hebben we daarom op Facebook een aantal linkjes geplaatst naar individuele Volleyfit-trainingen. Zet ‘m op!

Contributie

Uiteraard krijgen we ook vragen over het stopzetten of tijdelijk bevriezen van de contributie. Het besluit om ‘iets’ met de contributie te doen is echter geen bestuursbesluit, maar moet door de Algemene Vergadering genomen worden. De contributie is namelijk één van de grootste inkomstenbronnen van de vereniging en hoewel er in deze tijd op sommige posten minder kosten zijn, loopt het grootste deel van de kosten gewoon door. In de begroting is rekening gehouden met de contributie-inkomsten voor een heel seizoen.

Het stopzetten of verlagen van contributie valt daarnaast NIET onder omzetdaling, omdat het een initiatief is van de vereniging. Om deze reden kan het gevolgen hebben voor de landelijke maatregelen die de overheid aanbiedt.

We kunnen de contributie dus niet stopzetten of verlagen. Eventueel kan hierover een ander besluit genomen worden tijdens de volgende AV. Ook wordt gekeken of we een andersoortige compensatie kunnen aanbieden, bijvoorbeeld in de vorm van extra conditietrainingen aan het begin van het seizoen.

Kun je als gevolg van de coronacrisis de contributie (nog) niet betalen, neem dan contact op met de penningmeester Petra Dijkzeul (penningmeester@vios-eefde.nl).

Jeugdkamp

Het jeugdkamp gaat helaas niet door. We bekijken of we op een later tijdstip iets leuks kunnen organiseren voor de jeugd.

Bloemetjesactie

De vergunning voor de Bloemetjesactie is door de gemeente ingetrokken vanwege de coronacrisis. Deze gaat dus niet door. Uiteraard is het altijd mogelijk om zelf de zomerbloeiers bij onze sponsor De Blaakhof te kopen.

OPA

Zoals jullie hebben kunnen lezen, worden er voorlopig geen VIOS-leden ingezet bij het verzamelen van oud papier. Als er wijzigingen zijn, horen jullie dit zo snel mogelijk.

Einde seizoensfeest

We hopen dat we er dit jaar een ‘Begin seizoensfeest’ van kunnen maken. We houden je op de hoogte.

Beachvolleybal

Helaas vervalt ons jaarlijkse beachvolleybaltoernooi. We zijn aan het bekijken of we, afhankelijk van de overheidsmaatregelen na 19 mei, in kleinere kring iets anders kunnen organiseren.

We hopen dat jullie voorlopig voldoende informatie hebben, maar heb je een vraag dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VIOS-Eefde

Er is geen reactiemogelijkheid

Schema Oud Papier Actie (OPA) 2019-2020

Webmaster VIOS-Eefde : 2 september, 2019 11:49 pm : Agenda, Nieuws

Beste leden,

Het schema voor de oud papier actie van komend seizoen is bekend. Je kunt het schema hier bekijken. Om om een beetje inzichtelijk te hebben zijn de 3 routes die binnen ons dorp worden gereden bij de inzameling hier te bekijken.

Voor iedereen die nog geen veiligheidsinstructie heeft gehad volgt binnenkort een uitnodiging waar en wanneer zij deze alsnog kunnen volgen.

Voor iedereen die de instructie al wel heeft gevolgd, maar e.e.a. nog even terug wil lezen is deze hier te downloaden.

Er is geen reactiemogelijkheid

VIOS-Eefde 2018-2019: Een geslaagd seizoen!

Webmaster VIOS-Eefde : 5 juni, 2019 9:14 pm : Nieuws

Bij VIOS-Eefde is er in het seizoen 2018-2019 weer een hoop gebeurd. Zo werd het veertigjarig bestaan van de club dit jaar gevierd met diverse feestelijke activiteiten. De Join Volleybal Tour kwam bijvoorbeeld langs in Eefde, waar de Eefdese jeugd op een zonnige dag kennis kon komen maken met de volleybalsport.

Maar binnen de sportvereniging is met de diverse teams ook weer hard gestreden, soms voor het behoud van een plek in de huidige klasse, soms voor meer: die felbegeerde beker! In het geval van Jongens A en Heren 1 werd dit doel ook werkelijkheid. Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenstitel aan het einde van een mooi seizoen!

De wedstrijden zijn inmiddels afgelopen, maar de trainingsavonden worden nog volop benut. Tot en met 20 juni kan er daarom nog volop meegetraind worden in de verschillende teams. Heb jij altijd al eens willen volleyballen? En zou jij aankomend seizoen een van onze teams willen komen versterken? Stuur dan nu een mail naar technischecommissie@vios-eefde.nl en draai een aantal proeftrainingen mee om te kijken of het iets voor jou is.

Wij willen tot slot al onze vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet en hun steun! Wij gaan er met zijn allen aankomend jaar weer een vrolijk en sportief seizoen van maken. Met twee nieuwe ballenkarren van Coop Versluis Eefde rollen wij dit seizoen goed uit.

 

Er is geen reactiemogelijkheid

Schema scheidsrechters, tellers en zaalwacht

Webmaster VIOS-Eefde : 17 januari, 2019 9:22 pm : Nieuws

De eerste thuisspeelzaterdag van 2019 staat voor de deur dus is het ook weer tijd voor ons nieuwe tel-, fluit- en zaalwachtschema.

Een belangrijke wijziging is dat – als er wedstrijden gespeeld worden – geen andere teams in de zaal mogen staan. Dit om te voorkomen dat het te druk wordt en dat teams en/of scheidsrechters hier last van hebben.

Een ander aandachtspunt is het publiek. Natuurlijk zijn wij erg blij met aanmoediging vanuit het publiek, maar we merken ook dat er soms te emotioneel gereageerd wordt. Voor zowel spelers als ook de – soms nog erg jonge – scheidsrechters is dit niet altijd prettig. Als zaalwacht willen we jullie vragen hier aandacht voor te hebben en als het nodig is de betreffende persoon hierop aan te spreken.

Voor wat betreft het tellen en het fluiten: check goed wanneer je aan de beurt bent en probeer, indien nodig, onderling te ruilen.

Schema scheidsrechters, tellers en zaalwacht eerste helft 2019/2020
Taken zaalwacht

Er is geen reactiemogelijkheid

Invoeren Digitaal Wedstrijd Formulier

Webmaster VIOS-Eefde : 12 februari, 2017 1:42 pm : Algemene informatie, Nieuws

Beste leden, 

Het DWF maakt het tellen van een wedstrijd een stuk makkelijker. Geen papieren formulier meer, waardoor je geen fouten meer kunt maken.

Om een account aan te maken ga je naar www.nevobo.nl en klik je rechts bovenin op ‘Inloggen‘. Kies vervolgens voor ‘Registreren‘ onder ‘Heb je nog geen account?’. Maak hier een account aan en vul hierbij ook je Nevobo-relatiecode in. Deze code kun je vinden op de volgende plaatsen: 

  • Op de factuur die je 4 keer per jaar per email van VIOS ontvangt (het heet hier debiteurnummer);

  • Op je spelerspasje;

  • Op de ledenlijst in de blauwe map die op de bar in De Stuw ligt. 

Wanneer je een account hebt aangemaakt ben je klaar om te kunnen tellen. We hebben er voor gekozen voorlopig eerst gebruik te maken van het DWF via de versie ‘Resultaat invoeren’, waarover je via onderstaande link informatie kunt vinden. Een handleiding hebben we als bijlage toegevoegd. 

De eerste keer dat je ingedeeld bent om te tellen is het wellicht handig om er samen met een teamgenoot te gaan zitten, zodat je elkaar kan helpen. Er is ook iemand van de vereniging aanwezig om je te helpen bij vragen. 

Voordat het zover is kan je via onderstaande link alvast de nodige informatie bekijken en in een testomgeving kijken hoe het DWF werkt. 

Als er vragen zijn kan je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VIOS-Eefde

Er is geen reactiemogelijkheid
« Pagina 1 »