Agenda

Schema Oud Papier Actie (OPA) 2019-2020

Webmaster VIOS-Eefde : 2 september, 2019 11:49 pm : Agenda, Nieuws

Beste leden,

Het schema voor de oud papier actie van komend seizoen is bekend. Je kunt het schema hier bekijken. Om om een beetje inzichtelijk te hebben zijn de 3 routes die binnen ons dorp worden gereden bij de inzameling hier te bekijken.

Voor iedereen die nog geen veiligheidsinstructie heeft gehad volgt binnenkort een uitnodiging waar en wanneer zij deze alsnog kunnen volgen.

Voor iedereen die de instructie al wel heeft gevolgd, maar e.e.a. nog even terug wil lezen is deze hier te downloaden.

Er is geen reactiemogelijkheid

Nieuwe data veiligheidsinstructie oud papier actie!

Webmaster VIOS-Eefde : 3 februari, 2019 9:16 pm : Agenda, Nieuws

Beste leden,

Voor het inzamelen van oud papier achter de vrachtwagen zoals we dat nu doen (alleen leden van 18 jaar en ouder), is het verplicht een veiligheidsinstructie te volgen. Zonder het volgen van deze instructie mag je geen oud papier halen en moeten je teamgenoten voor je invallen. Voor iedereen die deze instructie nog niet heeft gevolgd zijn er in februari opnieuw twee avonden gepland waarop dit alsnog kan:

  • Woensdag 11 september
  • Woensdag 18 september
  • Woensdag 25 september

De instructie wordt verzorgd door Circulus Berkel en zal starten om 18:30 uur. De instructie wordt gegeven bij Circulus Berkel aan de Boggelderenk 3 in Zutphen en zal naar verwachting ca. 1,5 uur duren. Graag horen wij van jullie, uiterlijk op maandag 9 september aanstaande, wie er op welke avond aanwezig zal zijn zodat wij dit tijdig aan Circulus Berkel kunnen doorgeven. Dit kan door te mailen naar info@vios-eefde.nl.

Er is geen reactiemogelijkheid
« Pagina 1 »