Agenda

Nieuwe data veiligheidsinstructie oud papier actie!

Webmaster VIOS-Eefde : 3 februari, 2019 9:16 pm : Agenda, Nieuws

Beste leden,

Voor het inzamelen van oud papier achter de vrachtwagen zoals we dat nu doen (alleen leden van 18 jaar en ouder), is het verplicht een veiligheidsinstructie te volgen. Zonder het volgen van deze instructie mag je geen oud papier halen en moeten je teamgenoten voor je invallen. Voor iedereen die deze instructie nog niet heeft gevolgd zijn er in februari opnieuw twee avonden gepland waarop dit alsnog kan:

  • Maandag 18 februari
  • Maandag 25 februari

De instructie wordt verzorgd door Circulus Berkel en zal starten om 19:00 uur. De instructie wordt gegeven bij Circulus Berkel aan de Boggelderenk 3 in Zutphen en zal naar verwachting ca. 1,5 uur duren. Graag horen wij van jullie, uiterlijk op maandag 11 februari aanstaande, wie er op welke avond aanwezig zal zijn zodat wij dit tijdig aan Circulus Berkel kunnen doorgeven. Dit kan door te mailen naar info@vios-eefde.nl.

Er is geen reactiemogelijkheid

VIOS 40 jaar jubileumfeest!

Webmaster VIOS-Eefde : 9 maart, 2018 8:55 pm : Agenda, Algemene informatie, Nieuws

Dit jaar bestaat onze vereniging 40 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Er wordt in ieder geval een feest georganiseerd op zaterdag 6 oktober 2018. Zet deze datum alvast in je agenda! Meer informatie volgt later.

VIOS-poster-v2

Er is geen reactiemogelijkheid
« Pagina 1 »