Hart voor de Achterhoek, stem op VIOS-Eefde!

VIOS-Eefde doet mee aan de actie ‘Hart voor de Achterhoek’ van de Rabobank. Vanaf nu tot en met 6 juni kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost Achterhoek stemmen (www.clubkascampagne.nl/noa) op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard en daarvoor hebben wij uw hulp nodig.

Via ‘Hart voor de Achterhoek’ stelt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een bedrag van €400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hen bankieren. Leden van de bank mogen vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen, waarvan maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging. Op de website www.rabobank.nl/noa vindt u meer informatie over deze actie.

Bent u lid of kent u mensen die lid zijn van Rabobank? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw stem op onze vereniging uitbrengt. Vraag ook andere mensen die lid zin om op ons te stemmen! Iedere stem is geld waard. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer geld er verdiend wordt.

Let op! Een klant van de Rabobank is niet per definitie lid. Iedere klant van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek die 18 jaar of ouder is, kan lid worden van de bank. Alle leden die op 31 maart 2018 lid zijn van de bank hebben een persoonlijke stemcode per post ontvangen. Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap op www.rabobank.nl/noa.

Wij rekenen op jullie stem en steun!!