Oud Papier Actie

Inzameling oud papier:

Zoals iedereen in Eefde en omgeving weet zamelt Volleybalvereniging VIOS-Eefde al jarenlang oud papier in om het volleybal voor de leden betaalbaar te houden en om voor de jeugd extra dingen te bekostigen. Heel veel Eefdenaren zetten dan ook trouw elke maand hun oud papier aan de weg middels de papiercontainer. Wij zijn iedereen hier heel erg dankbaar voor.

Het oud papier wordt iedere 4e zaterdag van de maand opgehaald door vrachtwagens en met vrijwilligers (seniorenleden, 18 – 70 jaar) van onze vereniging. Deze leden hebben allemaal een veiligheidsinstructie gevolgd. Voorheen gebeurde het ophalen van het oud papier met de wel bekende trekker met kar, auto’s met aanhangers en enthousiaste leden. De ophaaldata zijn te vinden via de digitale afvalkalender, kijk hiervoor op de website van Circulus Berkel: www.circulus-berkel.nl. Hier is ook een handige app beschikbaar, zodat je nooit vergeet wanneer het oud papier opgehaald wordt.

Heeft u vragen of opmerkingen over de inzameling van het oud papier door onze vereniging, dan kunt u contact opnemen met ons aanspreekpunt Oud Papier Actie, zie de Organisatie & Contact pagina.